GASILNI APARATI - SERVIS GASILNIKOV


Učinkovitost gasilnikov zagotavljamo z rednim in pravilnim servisiranjem le-teh.

Podjetje BORŠTNIK d.o.o. ima sklenjene pogodbe o vzdrževanju gasilnikov z lastniki certifikata za gasilnike: URBAN, PASTOR, GLORIA, BAVARIA, TOTAL,  VIKTORIA in GALLUS.

Servis opravlja za to strokovno usposobljeno osebje, ki ima ustrezno pridobljena pooblastila in potrdilo za opravljanje te dejavnosti. Vodimo tudi celotno,računalniško podprto, evidenco pregledanih gasilnikov in na željo lastnika objekta, vozila,… sami prevzamemo vse odgovornosti z rednim vzdrževanjem gasilnikov na objektu, vozilu in tako vsako leto poskrbimo za reden servis.

Št. pooblastila.Druga GASILSKA OPREMA


Zaščitne omarice za gasilne aparate

Podjetje Borštnik d.o.o. ponuja široko paleto zaščitnih omaric za gasilne aparate. Ponujamo pa tudi plastične omarice, namenjene predvsem za zaščito gasilnega aparata na tovornih vozilih.


Hidratne omarice in oprema

Na voljo imamo novo omarico na slo. trgu imenovano HIDRANTNA OMARICA EURO, poleg tega vam ponujamo tudi vso ostalo hidrantno opremo in gasilske armature: tlačne cevi, sesalne cevi, spojke, ročniki, ključi za spojke, hidrantni nastavki... .Oprema za gasilce

Nudimo vse vrste gasilskih oblek: zaščitne - protipožarne, delovne, paradne obleke in vso pripadajočo opremo: škornji, rokavice, čelade,… Poleg naštetega nudimo še vso ostalo opremo za gasilce od tlačnih cevi, črpalk, ključev za spojke do svetilk, lestev in ostalo.


Druga gasilna oprema

Nudimo vam od požarnih odej do prve pomoči ...
 

Borštnik d.o.o. © 2012 Pravna obvestila